tean, kus imbujad päeval on…

Kook sai juba tunde tagasi valmis, aga hetk tagasi maitses koogipõhi endiselt saapatallana. Muidugi, ta peabki enne seisma ja kreem peab imbuma*, et ehk lihtsalt liiga vara proovisin. Ei mäleta, kas varem üldse olen samal päeval proovinud. Võib ka olla, et ikkagi panin liiga palju vett sinna. Vahepeal mulle igatahes nii tundus. Igatahes, kui kellelgi soovi on, võin anda saapatalla retsepti. “Orikvanas” näiteks mingid tüübid tegid omale orikavahi õhtul pidusööki porist ja saabastest ja kui nende pidusöök “kogemata” ühe restorani toiduga vahetusse läks, siis resto külastajad igatahes kiitsid ja tellisid muudkui juurde. Ja lõpuks oli kogu personal paljajalu.
****
Homme saab raske päev olema – päev otsa vajatööd teha. Ja enne viit kõik valmis vaja saada, et mitte jalgu jääda koristusteenusele, kes meie ehitustolmu täis kontori lõpuks puhtaks teevad.
________________________
*imbumisega seoses meenus mulle üks vana sissekanne eelmisest blogist. Nimelt oli Kiisutajal msn-is nimeks “tean, kus imbujad päeval on” ja minu küsimise peale anti mulle ka imbujate definitsioon:
“imbujad on sellised väiksed lapsed, kes lasteaias käivad. need kes ei malda käia vaid peavad igale poole jooksuga minema ja kes küsivad “miks?”.

täna jooksis neid minu lähedal olevasse lasteaeda kohe 3 tükki korraga….. Olin korraga imbujate parves”

Comments

“tean, kus imbujad päeval on…” on saanud 2 vastust

  1. BC Avatar

    déj? vu 😉

  2. kiisutaja Avatar
    kiisutaja

    ma jäingi juhmi näoga vaatama, nii tuttav pealkiri…:D