Kaks kassi, kolm poissi..

Tädiks saamine on imelihtne. Selleks ei pea mitte midagi tegema, peab lihtsalt omama mõnda õde või venda, kes võimaldavad sulle tädiks olemise. Sel aastal juhtub see juba teist korda. Täna nägi ilmavalgust Boob*. Ei tea, kas nad jätavad talle selle nime, millega nad teda umbes 7 kuud juba kutsunud on. Kõik on sellega juba ära ka harjunud.
Nüüd olen ma kolme poisi tädi ja lisaks on mul kaks kassi, tüdrukud. Ma tunnen ennast rikkana.
Kook valmis vist ka õigeks ajaks. Väidetavalt kõlbab see täna süüa ja maitseb hästi:)
_____________________________
*Nimeidee on minult pärit. Mainisin nimelt Ketsile, et kui nad lapsele Bob Marley nimeks paneksid, saaks teda kutsuda Bob Marley emaks. Ja nii nad teda Boobiks kutsuma hakkasidki.

Comments

“Kaks kassi, kolm poissi..” on saanud 2 vastust

  1. Molekul Avatar

    No okei:)))

  2. kiisutaja Avatar
    kiisutaja

    Ainult 2 OO-d? Mulle tundus, et tegu on ikkagi Boooooooooobiga:Dmite mingi suvalise bobi, või boobiga…