mu liivakasti sa ei saa..

Tavaliselt käivad mul küpsetamishood peal kord aastas. Siis kui vanadus ligi tükib. Sellega on aga sel aastal veel õnneks aega. Homme aga täitub mul siin töötamisest kaks aastat ja ma mainisin seda paarile kolleegile. Ja need hakkasid nüüd nõudma sidrunikooki, mida sünnipäeval tegin, sest see oli nii hea. Ja nüüd mul tuli endal ka isu selle koogi järele. Ja mida sellise ilmaga ikka paremat teha. Kuigi jah, hoopis suurem pidupäev saab olema, kui ma siit ükspäev ära lähen. Täna suutsin jälle ühe tropi peale tigedaks saada (tegelikult eilse teema jätk). Nimelt, kui olin eilsetest materjalidest mingeid muid teid pidi aimu saanud, saatsin pisikese sarkastilise kirja tüübile, stiilis, et küll on hea olla andekas ja lennult asju taibata, ja et tegelikult ma ei soovigi, et mulle materjalidega koos ka sellega seotud info edastataks. Hetke pärast jooksis üks ülemustest küsima, et millest ma aru ei saa. Seletasin siis, et ma ei saa aru sellest, kuidas on raske kirjale lisada paar sõna sellest, mida saadetud asjadega peale hakata. Ja tänu sellele on mul nüüd kolme päeva asemel üks päev aega suhteliselt mahuka töö tegemiseks.
Aga no närvi ajas just see, et tüüp ise ei klaari asju, vaid jookseb alati ülemustele pugema. Ja tundub, et ega ta seekord ka aru saanud, et asi temas ja tema tegemata töös on. Mulle tuli igatahes selline mõte, et peaks samale tasemele laskuma ja ülemusele kirjutama stiilis, et kuna too tüüp saab hakkama vaid materjalide edastamisega, et siis nad seal omavahel leppigu kokku, kellelt ma ülejäänud info peaksin saama. Siis ei tüüta ka ilmaasjata toda tüüpi oma tööalaste küsimustega ja sarkastiliste märkustega.
Ja aina enam igatsen ma puhkuse järele.

Eile sai marsruut enam vähem paika. Kuupäevad kah. Ja kilomeetreid saab kokku olema natukene alla 8000. Niidiga mõõtsime. Vist ei olegi mõtet enne sõitmist harjutada, küll tee peal harjub. Kui ma omale “parem” ja “vasak” kätele tätoveerin ja kui mul tasemel kaardilugeja on, kes ütleb ka, millal ümber reastuda vaja on, saan kindlasti suurepäraselt hakkama. Suudaks nüüd vaid ära oodata.