Maiu on piimaauto

Eile kulutasin pool päeva selleks, et ühte plaati tartust kätte saada. Ja mitte kuidagi ei õnnestunud. Lõpuks loobusin ja lubasin ise järele minna.

Ja täna hommikul kontorisse astudes, pea esimese asjana, ulatati seesama plaat mulle praktiliselt kandiku peal.

****

Raadio Maanias arutati täna, et mida see Maiu nimeline piimaauto küll endast peaks kujutama. Ma ei olnud siiani suutnud seda seostada volüümika naisterahvaga. Veel vähem rindadega piimaautoga (nii nad seal arutasid:P). Aga mul on tunne, et see laul meeldis mulle rohkem, kui ma neist soestest teadlik ei olnud.

****

Ja muidugi palju õnne mulle nimepäeva puhul!

Comments

“Maiu on piimaauto” on saanud 2 vastust

  1. oliüks Avatar

    Õnne jah! Ja jõudu ja tervist ja edu ja mida kõike ilusat selliste päevade puhul soovitakse 🙂