A Question of Time

Tööpäev möödus vaheldumisi teed ja kohvi juues ja haigutades. Ja vahepeale veel mõni eilne torditükk. Ülemus käis hommikul uurimas, millega tegelen ja mu vastust kuuldes soovitas mul õue minna ja tundis huvi, kas mul kohvi ikka on:P Ilmselt jätab ta nüüd mitmeks päevaks mu rahule:) Ja seda õuemineku soovitust peaks kasutama. Inspiratsiooni level kindlasti tõuseks. Kas see hakkab ka neile lõpuks kohale jõudma. Ehk saan varsti oma tööpäeva ka kaks tundi hilisemaks lükata. Aga selleks pean ma vist ikkagi mõnel hommikul lihtsalt laua taha magama jääma, et nad aru saaksid, et pole mõtet ärgata vara selleks, et tulla tööle edasi magama.

Päevase uimerdamise korvasin vähemalt pisikese “kodu korda” aktsiooniga. Täitsa teine tunne. Nüüd võiks siia isegi inimesi lasta.

Plaanisin isegi tiba tööd teha, aga see mõte uitas kähku oma teed, olles avastanud, et kodune monitor ei mahutagi tervet pilti ära.

Kontserdile minek jäi ka ära. Päris mitmel põhjusel. Ja hetkel isegi ei põe seda. Üldse ei viitsiks seal olla hetkel. Aga mul on nüüd tekkinud väike aastavahetuse plaan, kuigi plaanidesse eriti ei usu. Ja kuna ma nüüd kontserdile ei läinud, siis osutub see isegi rahaliselt teostatavaks. Et põmst, kui keegi tahab mind reedel auto peale võtta ja Tartusse sõita, siis olen kahe käega poolt:) Karta on, et bussides palju kohti pole sel päeval. Ja Tallinn ja Türi kumbki ei tundu eriti ahvatlevad. Kui kassid välja arvata.


Posted

in

by

Tags: