Ikka need hüüumärgid!

Ega reede ei möödu sugugi igavamalt. Täna olen juba saanud 2 kirja, kus on ikka ilusti hüüumärgid lõpus.
Kõigepealt sain ma ülesande kõik avalehel olevad, enda tehtud bännerid kokku koguda – tööfailid, taustapildid ja lõppfailid.
Ja lisaks lisada kõik enda arvutis olevad tööfailid ftp-sse. Ma ei tea, kas see tibi üritab meil ftp-d umbe ajada, et ta sellise soovi edastas. Mul on jube palju faile kogunenud siin aastatega ja loomulikult on need suures osas väga mahukad, trükifailid ja suured fotod. Ja ftp-s on meil niigi terve suur hulk faile, mida seal hoitakse. Pealegi peaks järgmine disainer mu arvuti enda kasutusse saama, või kes iganes saab ju siit failid kätte, ega ma koos arvutiga minema ei lähe.

Eks ma siis vaikselt korrastan oma failisüsteemi kuna suurt muud midagi hetkel teha pole. Aga kuna ma veel 2 nädalat siin olen, siis tegelikult pole nendega otseselt kiiret. Ja ega mulle ei öeldud ka varem, et nüüd kohe on vaja. Aga täna siis sain kaks kirja:
1. “Bännerite failid on ikka üles laadimata. Palun tegele sellega kohe!”
2. “Palun infot, millal saad selle asja tehtud!”

No jääb mulje küll, nagu mul juba viimane tööpäev oleks. Sest seni, kui ma siin tööl veel olen, saan ma ju ise neid bännereid edasi teha, teistel pole neid faile vaja seni. Ja need uued, koledad, bännerid on nad kõik saanud ilma minu failideta valmis teha. See on pigem jälle mingi võimunäitamise taktita tal. Ma ei tea, kas saadaks talle lihtsalt ühe hüüumärgi vastu. No ma ei taha üldse vastata tegelikult. Kusjuures, tal oleks vaid püstitõusmise ja ukseavamise vaev, et saaks mult otse näost-näkku ka sama küsimuse küsida 🙂