Aknalaud on uus aiamaa

Tegelesin nädalavahetusel oma mini aiamaa loomisega. Ehk siis aknalaud on mul taas täis salateid ja maitsetaimi. Loodetavasti mõne nädala pärast on juba pilt rohelisem.
miniaiamaa
Otsustasin seekord jälgida ka külvikalendri soovitust ja külvata seemned justnimelt lehepäeval. Mul on nimelt kombeks kasvatada just salati- ja maitsetaimi – seni olen ma põhiliselt kasvatanud basiilikut, eelmisel aastal proovisin piparmündiga ka, aga sellest vist asja ei saanud. Sel aastal proovin lisaks lamb-salatit ja rosmariini. Ahjaa, muidugi sibulad ka. Need sain ma juba pooleldi rohelisena ema käest.

Eks näis, kas on kasu külvikalendri soovitusest. Varem pole ma seda jälginud, aga basiilikud on ikkagi alati kenasti kasvanud. Probleem tekkis nendega siis, kui ma kaheks nädalaks reisima läksin ja sel ajal nad janusse surema jätsin.


Posted

in

by

Tags: