visake mind minema..

Ei-ei-ei.. ma juba olen pessimist. Pole vaja selleks meetmeid rakendada, et ma õnnelik ja rahul ei oleks, ma juba nagunii ei ole. Vist kiitsin liialt seda korterit, kus ma elan. Et tunnen siin end hästi ja kõik on nii mõnus ja tore. See oli üks neid väheseid asju viimasel ajal, millega ma olin rahul. Nüüd arvas korteriomanik, et müüb selle võibolla maha. Hetkel pole ma kohe kindlasti võimeline enda isiklikku korterit ostma. Ja uue üürika leidmine ja kolimine.. ei taha mõeldagi sellele. Seda see superhea horoskoop ennustas ka muidugi. Ma lootsin, et minu kohta käivad need teised asjad. Nutt ja hala ütlen ma selle peale. Mina nii ei mängi. Ma on kõrini malenupuks olemisest. Ma lähen nüüd ära. Kinno.
kiss kiss ja bäng bäng

Ahjaa, hea, et Oliüksil on võime (küll Sa harjutamise peale selle käppa saad;)) pilguga asju liigutada, kolimisabi on alati teretulnud:P Selle ma vist ise sõnusingi ära, eksole.


Posted

in

by

Tags: