Tipi ja Täpi uskumatud seiklused

Niipalju siis ületundidest. Olin vaevu saanud nendega alustada, kui saabus kinnokutse Oliüksilt*. Ja kuna päev otsa sai tühja tööd tehtud ei olnudki õhtul erilist tahtmist enam töine olla. Ja millal enne ma olen tasuta kinost ära öelnud:)

Film oli sheff. Esimesel jaanuaril ei õnnestunud peale katkendite suurt vaadata, seega film oli ka samahästi kui uus.

Alguses istusime eri ridades. Ja ei saanud üle kahe rea isegi sms-e ka saata, mõlemal said akud tühjaks. Aga meil õnnestus väike kohavahetusoperatsioon. Kuigi mu kõrvalistuv noormees tegelikult väga sümpaatne oli. Aga ta oli nii lahkelt nõus laskma Oliüksil minu kõrvale istuma ja siis ma lohutasin ennast sellega, et nad mõlemad pidid ennast liigutama;) Tegelikult oli vist asi selles toolis.

Ja film plaksutati vist mingi neli korda tagasi;)

_____________________

*Kes veel ei tea, siis tema käib filmis koguaeg lilledega ringi, õnnis naeratus näol;)


Posted

in

by

Tags:

Comments

“Tipi ja Täpi uskumatud seiklused” on saanud ühe vastuse

  1. Autori sisalik avatar

    *clap* *clap* @ *-seletus;)