rahvusvaheline siilisilitamise päev*

Nagu arvata oligi, jõudsin kõik olulised asjad õigeks ajaks valmis. Igaks juhuks tegin natuke pühapäeval kodus ka tööd, et kindel olla, et esmaspäeval kõik valmis saab ja sellest oli abi igatahes. Töö kogus muidugi pole sellega seoses oluliselt vähenenud, uued asjad on juba ootel, vanu kah, mis põlemisjärjekorras veel pole, aga vajavad ikkagi tegemist.

Nädalavahetusel olin ma plaaninud  reinstalli teha – ma ikka oskan oma arvutit tuksi keerata. Õnneks on mul reinstalli tegemine ka selge ja kui muu ei aita, siis see igatahes.
Seekordne asi on midagi uut.. nimelt läheb arvuti peale restarti käima küll, aga peale desktopi pildi muud ei näita. Ilus pilt küll, aga kaua ma neist Supernaturali poistest ikka vahin. Katsetasin muidugi ctrl-alt-del kombot ja see tõi ette task manageri akna. Ja sealt omakorda õnnestus mul katse-eksituse meetodil run käsuga desktop käivita. Õppisin niisiis uue asja ära. Muidugi katsetasin veel restartimist, lootuses et edaspidi ei pea käsitsi desktoppi tööle panema, aga see lootus oli asjatu. Edaspidi ma lihtsalt enam restarti ei tee, enne kui reinstall tehtud. Õnneks peale kaane sulgemist jäävad asjad kenasti tööle ja muid probleeme pole ilmnenud (või noh, ühe troojalase on mu viirusetõrje mingil hetkel kinni püüdnud ja sealt see jama pärit võib olla..).

Nädalavahetus kulus tegelikkuses hoopis kitarrimängule, vähemalt 1 päev. Ostsin uue Guitar Hero plaadi eelmisel nädalal, aga veidi pettusin. Oli häid lugusid ka, aga ilmselt ma pole nii suur Van Haleni fänn, kui ma lootsin ja sain üsna kiirelt isu täis mängitud. Nüüd on mul olemas veel üks uus GH plaat – World Tour – see peaks juba veidi parem olema. Nii et oma pika nädalavahetuse olen ma jälle selle nahka planeerinud, ma ei tea, kes seda reinstalli küll teha viitsib minu asemel. Kui ilm kannatab, teen vahelduse mõttes rattaga ka mõned tiirud:)

Wiid ma nüüd mõnda aega linna ei tassi, sest meil hoovis taas suuremat sorti lammutus käimas ja ligi 20-st parkimiskohast on hetkel vaid viis kasutamiskõlblikud. Ja karta on, et need viiski kaovad mõneks ajaks. Keegi pole maininud, kaua see ehitus siin kestab, karta on, et terve sügise..
Pühapäeval tulin varakult linna, et ikka ära mahtuda ja seekord õnnestus. Aga juba olen varuplaani valmis mõelnud selleks juhuks, kui kohta pole. Sellega seoses nüüd üritan tavapärase pool elamist hoida ühes kohas ja tassida vaid hädavajalikke asju kaasa. Et ei peaks kaamli moodi mööda linna tiirutama. Teisalt on alati võimalus asjad tuppa visata ja siis minna end ümber parkima.
Eniveis, see autoomaniku elu on kohati ikka jube keeruline, eriti kui parkimine pole su lemmiktegevus.
___________________
* Pealkiri laenatud vennanaise hiljutisest msn-i sõnumist. Ja ülalolevalt pildilt võib hea tahtmise korral leida siili. Me teda küll ei silitanud, aga süüa andsime. Kasside poolt ära põlatud konservi pani matsutades nahka.