olen homme parem…

… kui olin eile..
(yeah, right)

Ma viskan oma arvuti vist varsti rõdult alla. Viimastel päevadel, eriti täna, on ta ikka päris lolliks läinud. OK, saan aru, kui ma üritan hulga ressurssi nõudvaid programme korraga mitu avada, et see talle ei meeldi, aga kui ma olen jõudnud vaid kaks pisikest programmi avada ja kolmanda samasuguse peale ta lihtsalt hanguda otsustab, siis see ei ole enam normaalne. Ja kui veel mitu korda järjest seda teha, siis mina nii enam ei mängi. Hakkan mõtlema tema pensionile saatmisest. Rõdu variant vist pole küll päris see..
njah.. nii palju siis tänasest töötegemisest. Aga homme on ka veel päev. Ma arvan..
hmpf.. ja nüüd laseb mul nii kenasti blogida.. otsustagu ära ükskord.
****
Ja pagan, mu kommuun vist kavatseb mind kah alt vedada. Ma leidsin meile superilusa korteri ja nüüd neile järsku ei sobi. Okei, omanik polnud veel oma jah-sõna öelnud, aga meie ju olime. Näis, mis see endast kujutab, mida homme vaatame. Mul erilist usku sellesse pole. See jääb ju nii kaugele kõigest. Kui kesklinn välja arvata. Aga see on juba liiga keskel. Müra ja rahvamassid. Ma eelistaksin ikka lennukeid. Ja töölähedust. Ja naabreid, kes juhtumisi head sõbrad on. Jalakäimisest ei tahaks kah loobuda. Ükspäev pidin pool tundi järjest bussiga sõitma. Päris vastik oli. Nii, et paluks mulle nüüd uued korterinaabrid otsida, aitäh:)

Comments

“olen homme parem…” on saanud 2 vastust

  1. Autori Molekul avatar

    no kui selle kambaga ei õnnestu, siis pean selle meeles. aga hetkel jälle jõudsime omavahel kokkuleppele. ainult korteriomanikud on need, kes pidurdavad..

  2. Autori Rivo avatar

    üks korterinaabri kandidaat oleks pakkuda. 20 aastat noor tütarlaps (õetütar), otsib tuba, et elamiskulusid optimeerida. tore inimene. äkki saate jõud ühendada vms.