mis aasta täna on?*

Kui nüüd keeraks veel natuke kella tagasi. Ma harjusin juba ära uue reziimiga. Ehk siis ärgata on endiselt raske ja magama lähen ikka samal ajal. Ja mitte päikesega võrreldes vaid ikka kella järgi.
***
Jinxil on üks probleem (lisaks sellele muidugi, et ta päris kass pole. Aga samas, neid päris kasse on mul kah juba piisavalt. Ega ma mingi superkassitädi pole, kes neid hulgi hallata jaksab, kuigi tahtmist kindlasti oleks), ta nimel ei maga kinniste silmadega. Mõni nõrganärvilisem võiks ehmatada küll tema kõrval silmi avades. Mina õnneks pole nõrganärviline. Vastupidi. Kui välja arvata putukad, kellel on rohkem, kui kuus jalga, siis muu mind eriti ehmatada ei suuda. Ja neidki pigem jälestan, kui kardan. Aga jah, see Jinx on ikka kurja näoga tegelt. Ta ei ole päriselt kuri, aga ma saan aru, et mu päriskassid ikka nägid ta näoilmet ja see neid ehmatas. Isegi imikud pidid inimestel vahet tegema ja ilusaid inimesi eelistama. Ja ma endiselt ei taha öelda, et mu Jinx kole oleks, tal on lihtsalt kassi kohta suur pea ja suured käpad ja väga liikumatud silmad.
***
Lahe, et üks sünnipäevaks toodud lill alles alustab õide minemist. Esimene õis avanes vist üleeile, lill ise toodi esmaspäeval, nädal tagasi.. Kaks õit on täitsa olemas nüüd. Üks poolõis. Ja veel on hulgi neid tulemas. Jagub veel ilmselt nädalaks. Nunnu.
***
Oh, ja vend ostis maja. Kes oleks seda võinud arvata, et minu väike vend ostab omale korteri ja maja ja saab naise ja lapse ja seda kõike enne mind:) Mitte, et ma teda mingiks luuseriks oleksin pidanud, aga nüüd ma vist hakkan ennast selleks pidama. S.t. veel rohkem, kui enne:P Ahjaa, kassi sain mina enne. Aga tema süül:P
Aga ärge siis imestage, kui ma varsti Põlvasse kolin. Seal ma saan soodsalt kena korteri varsti üürida. Linnaelust on aegajalt nii kõrini. Kuigi, “maa” elust saaks ilmselt ilmselt veel rutem kõrini. Ega see poleks mingi “lihtne-elu”, et käid korra ära. Siis peaks juba uue töö hankima ja kui kõrini saaks, siis vaevalt vana töö ja kodu ootamas mind oleks. Ja kaugtöösuhet vist arendada ei tahaks.
***
Homme peaks vist “Kassi aastat” vaatama minema. Nad küll nimetavad seda jänese omaks, kuna ma ise aga kassi aastat ainsana tunnistan kui oma sünniaastat, siis seega peab see etendus kah olema kassidega seotud. Ja see hakkas mind tegelikult huvitama juba esimese kuulutuse peale, mis kuskil silma hakkas. Ma tegelikult isegi ei uurinud, millest see on, lihtsalt tahan näha ja kõik:) Loodetavasti on mul pilet olemas. Prl. Sisalik lubas osta:)
***
Njah.. näete mis juhtub, kui mõtled, et kirjutad tänase päeva kaks kohustuslikku rida ja telkust ei tule midagi vaadatavat, arvutist ei viitsi midagi vaadata, lugeda kah ei viitsi ja magama minemise jaoks on kell liiga vähe. Isegi koosolekut pole homme, et peaks valmis olema õigel ajal ärkamiseks:) Seega, lets chill.. või noh.. ma ei taha küll hoobelda, aga mul on tuba jälle soe. Piisas ühest teatest korteriomanikule..
_________________
*mulle meenus mingi kukele saatmise teema, aga see on see teema, millest ma enam ei räägi.


Posted

in

by

Tags: