Ma tean, mida ma sünnipäevaks tahan*

Jõudsin mina vaevalt Guitar Hero Metallica kompletki ära tellida, kui on uus info väljas, et detsmebris ilmub uus mäng, Warriors of Rock, ja lisaks saab seda nüüd Eestis ka kogu komplektina, ehk siis kitarr, trummid ja mikker.
Metallica komplekt sai tegelikult tellitud õelapsele sünnipäevaks, aga nähes seda uue mängu kitarri, aiman et ta sooviks pigem seda uut komplekti. Võibolla paneme siis uue mängu jaoks õepojaga rahad kokku, nii et mina saan trummid ja tema saab muu:) Ausalt, ühest konsoolist jääb juba väheks. Kuigi bändi tehes oleks ju tore, kui kõik muusikud ühes ruumis viibiksid. Aga Tallinn-Türi vahemaa teinekord on segav tegur.

Ja mõned lugude näidised ka:

____
*ma tean seda ka, et sinna on veel (või siis kõigest, kuidas võtta..) 2 kuud aega.