Love and Marriage

Ongi jälle maailmas üks aus naine juures:)

Pulmad on toredad. Isegi, kui ei saa jääda kõigiks kolmeks päevaks. Ilmselt jäävad nüüd pooled õlled joomata, sest minu jaoks vist varuti rohkem:P Ju ma olen ikka nõrk lüli. Kui praegu peaks valima, siis ma vist otsustaks teisiti, aga kui otsustama peab jääknähtude tugeva mõju all, siis ei pruugi see alati pärast enam õige otsus tunduda. Tegelikult ma ei tea, mis ma hiljem vastanud oleks. Eks oli jälle vaja plusse ja miinuseid loendada. Ja hetkel tahaks olla hoopis oma kasside juures:) Peaksin vist endale palkama otsuste vastuvõtja. Ma lihtsalt ei saa ise hakkama.

Mulle tundus, et peigmehe venna käed värisesid eile kõige rohkem, aga see vist oli hoopis eelmisest õhtust tingitud.

Pruut ja peigemees üritasid koguaeg oma kohustustest kõrvale hiilida. Ei saa ju viina ilma kibe karjumata võtta. Aga saime vist siiski hakkama, sest millegipärast on mul meeles palju veidraid asju (kaasa arvatud see, et mind tutvustati “minu ämmale”, kui tema miniat:P), mõned mäluaugud on ka. S.t. siis ma arvan, et on.. ma ei tea ju mis meelest on läinud, kui ma seda ei mäleta. Ja noh, detailid on nii või teisiti suht ähmased, nii et neisse pigem ei laskuks:)

Loomulikult ei saanud ma päris ilma oma lemmikteemat puudutamata olla. Ja see tuli juba ainuüksi selle tõttu jutuks, et teema peategelane samast linnast pärit, kust umbes pooled külalisedki.

Lahe pidu oli. Teel Tallinna tuli ka tervis tagasi. Ainult jube väsimus on. See on see vara ärkamine.. ei sobi mulle noh.