kiss kiss bäng bäng

Ma olen viimasel ajal väga tihti sattunud situatsioonidesse, kus mõnel läheduses oleval inimesel on abi vaja ja kohe torman appi kah. Pole enda puhul sellist kaasinimestest (just võõrastest) hoolimist seni väga täheldanud. Aga no karmapunktid kuluvad ikka ära. Nagu ükspäev bussis see piletikomposter keeldus töötamast ja läksin appi. Eile valmistusin eskalaatori pealt titekäru püüdma, aga see jäi õnneks siiski paigale. Vankri haldaja tänas väga rõõmsalt ja endal läks ka tuju paremaks. Täna poes unustas üks naine mingi vorstitoote maha. Ma kutsusin ta tagasi. Too tädike paistis hoopis veidi ehmunud olevat, et teda varrukast sikutati. Võttis oma asja ja tormas edasi. Mul tekkis korra isegi kahtlus, et see ei olnudki tema unustatud. Aga peale seda läks olemine sealsamas kassasabas väga lõbusaks, kui müüjatsikki üks herilane ahistama hakkas. Mulle tundus, et ta hakkas seda herilast mingi paberiga minu poole ajama, mille peale ma hakkasin veel kiiremini asju kotti toppima. Õnneks lendas herilane teisele poole – teise müüja poole, mistõttu tabas seda kassapiirkonda topeltpaanika. Tibid vehklesid ja vabandasid ja kõik oli väga naljakas igatahes:) Seda just kaubamaja toidukas eriti ei juhtu. Tavaliselt seisan ma seal pikas sabas ja alati hakkab järjekord veel rohkem venima, kui mina sinna jõuan. Vähemalt nii mulle tundub.

Alkomüügi keelu tõttu läksin täna poodi. Igaks juhuks. D-light oli täna veidi ettepoole toodud. Ainuke probleem oli, et ainult üks seda oligi. Nii võtsin ma lisaks sellele ühele diilaidile igaks juhuks ka paar Carlsbergi ja siis seal kohapeal otsustasin veel, et keelud sakivad ikka täiega ja võtsin ühe veini kah. Tegelikult mul on veini kodus. No aga iial ei tea ju, millal ja kauaks nad jälle keelavad ja võibolla mul tekib just keeluajal väljakannatamatu janu või tuleb mõni sõber külla. Olgu siis igaks juhuks mõni vein. Ja kui ei tule janu või sõpra, siis ostan veiniriiuli:)

Poes nägin veel superstaari Taavit ja pärast poest väljas tormas ta ka must mööda, kitarr seljas – tundub, et ta peatub meie kõrvalmajas:) Ma ikka hoian talle pöialt. Teised on kõik liiga igavad, isegi kui neil häälematerjali on.

Üks korterinaabritest käis ka täna poes ja tuli õllekastiga tagasi. Niipalju siis keelamisest. Hakka või ise ka kokku ostma ja taksot mängima. Ma juba kujutan ette, et ma kirjutaksingi auto peale “taksoõlu” näiteks. Viinast ma ei hooli ja viinasõpradest ka mitte, aga et suvisel ajal jäetakse õllesõbrad ilma karastusjoogita, see on ikka ennekuulmatu.