“kaua sa seda laipa leotad”…

… ütles õde mulle, kui ma rääkisin talle oma aknalaua taimedest ja sellest, et tomat vist on surnud, aga ma ikkagi igaks juhuks kastan teda, et äkki ärkab üles ikka:) Hetkel on mul aknalaud üsna tühi, üks poebasiilik on seal hingitsemas, aga plaan on kohe uued taimed kasvama panna. Tegelikult olen ma vist juba veidi hiljaks jäänud uute taimede istutamisega, aga no see kevad on ka üsna hiljaks jäänud. Aga nüüd on mul kodus suur kotitäis mulda ja tühjad lillepotid ja täna ostsin siis mõned basiilikuseemned ja ühe piparmündi ka. Kuigi mul on sügavkülmik piparmünti täis, on ikkagi see päris värske kõige parem tee sisse panna.

Hetkel olen veel maal kasside juures ja käisin ka rehvivahetuses ära. Kuigi aprill pole veel läbi ja ma ei imestaks, kui veel lund sadama hakkaks. Aga kuna ma nii harva sõidan, siis ilmselt pole ohtu, et see võimalik lumesadu minu sõiduajaga kokku langeks.