Busy Like a Bee

Ja selle asemel, et blogida, muudan ma hoopis blogi disaini. No see on vist see kutsehaigus, ei suuda vastu panna ja ma vajan vaheldust. Sellega on nagu mu korteriga, kus ma aegajalt tahaks jälle mööblit ringi tõsta. Mitte selle tõttu, et praegune sisekujundus ei meeldiks, aga ma tahan vaheldust. Aga väikses korteris on üsna keeruline see ettevõtmine. Eriti, kui trummid on majas:)

Selle uue blogikujundusega pean vist veidi veel vaeva nägema. Ma tahaks seda laiemaks teha, et mu fotod laiemalt ära mahuksid. Aga ma ei tea, millal ma selleks aega leian, mul on koguaeg nii palju tegemist, et isegi trenni jõuda on keeruline. Mõni päev, nagu täna näiteks, oli trenni jõudmine võimatu, sest ma ei suutnud kuidagi üles ärgata. Ja mul oli lisaks täna paar kiiret asja vaja ära teha.
Ja homme lähen hommikul spaad külastama.

Täna plaanisin ma veel mõned cv-d saata, aga selleks ma aega ei leidnud. Aga vähemalt sain blogile uue kujunduse, eks. Ja lisaks on mul üks alustatud blogipostitus veel sahtlis. Selle ma üritan lähipäevil ka ära lõpetada.
Ja kell on palju, aga und pole, tahaks veel palju asju teha – blogida, blogi kujundada, seriaale vaadata, blogisid lugeda, uudiseid lugeda, pokkerit mängida… See töötu elu on kurnav, ma ütleks 😛