I’ve got the power..

Kui see õige hetk tuleb, siis tuleb see kohe ära kasutada, sest järgmist korda võid jäädagi ootama. Seega, täna teen ühe ammuplaneeritud asja teoks. Võibolla peaksin kindluse mõttes enne ühe õlle peale kihla vedama, sest kihlvedusid ma ju ometi kaotada ei saa. Sel moel olen ennegi julgustükkidega hakkama saanud.

Alles hiljuti oli teemaks see, et pidevalt on rasked ajad, aga kui ikka asi eriti hulluks läheb, on alati kuskilt ootamatult miski päästev õlekõrs ulatatud. Kõigi nende kõrte jaoks vaja küll veidi vaeva näha, aga nad ilmuvad alati välja, kui neid vaja on. Muidugi, aegajalt veab mõni kõrs alt. Järelikult ei tohi iialgi liiga vara miskit lootma hakata ega käed rüpes istuda ja uut kõrt oodata vaid tegutseda edasi nii, nagu poleks neid kõrsi olemas ega tulemas. See on ka põhjus, miks ma ikkagi ülalmainitud plaani ruttu teostama pean, enne kui see moment kaob. Pealegi, kaotada pole midagi ju. Kuigi, mind jääb ilmselt kummitama mõte, et võita oleks rohkem, kui ma plaanin. Samas.. keda ma siin lollitan. Hea, kui seegi plaan läbi läheb. Ma ju tean, kellega mul tegemist.


Posted

in

by

Tags:

Comments

“I’ve got the power..” on saanud ühe vastuse

  1. oliüks Avatar

    Oliyks läheb uudishimust rohelise-lilla-kollase-kirjuks.