it’s my party and I cry if I want to..

See nädal on olnud üks hullemaid selle aastanumbri sees vist. Hetkel ei ole eriti kirjutamislainel, liiga palju on stressi, magamata öid, muretsemist.. Isegi pintslid on ajutiselt nurka visatud, sest pole tahtmist midagi teha. Tsipa tõbine olen kah veel kõigele lisaks. Iga päev mõtlen, et kas ma nüüd jään pärishaigeks kah, sest imelik on jääda kodusele ravile kriipiva kurgu ja pisikese palavikuga. Samas, on see kestnud juba mõnda aega ja ootaks juba, et läheks kas paremaks või halvemaks, et oleks pilt selge, olen ma siis haige või terve.

Tööjuur otsustas oma avamispeo teha täpselt minu sünnipäeval. Nagu mu elu poleks juba niigi raske, nüüd veel vaja jälle valida, otsustada, plaanida.. fakk ma ütlen.
Tahaks ju tööjuure peol viibida, aga oma sünnipäev on mulle ikka ka päris oluline. Ja ma olen juba ammu oodanud, et see reedesele päevale satuks, et ei peaks inimesi nädala sees pidutsema sundima. Hetkel olen ma seda teed minemas, et solvun ja ignoreerin tööjuure pidu. Aga noh, mul on kaks nädalat aega mõelda veel..


Posted

in

by

Tags:

Comments

“it’s my party and I cry if I want to..” on saanud 2 vastust

  1. Turbotigu Avatar

    Kusjuures kaalusin seda varianti, saatsin meie listi juba küsimuse, et kas ma võin siis kõik oma sõbrad ka kutsuda firma peole:)

  2. Sisalik Avatar

    Tööjuure pidu oleks kaval ja kasulik enda peoks ära kasutada. Ütledki lahkelt kolleegidele, et Sul väga hea meel, et nad on otsustanud Sind nii võimsalt meeles pidada, kostitagu end hea ja paremaga, ja kingid kõik võtad lahkelt vastu, kas või väikese hilinemisega 🙂