Hommik ei ole õhtust targem..

Kui kohe hommikul teise_toa_inimesed sind välja vihastavad, kas siis võiks loota, et ülejäänud päev tuleb parem? Või saab asi ainult hullemaks minna?
Need seal kõrval toas vist üldse omavahel ei suhtle. Kolmekesi käivad mulle materjale edastamas, nagu räägiksid kõik ühest ja samast asjast, tegelikult räägivad nad kokku vähemalt kahest eri asjast (ja mõlemaga on kindlasti jube kiire!) ja lisaks kasutavad selle õige asja kohta ka nii palju erinevaid väljendeid, et mina satun täielikku segadusse ja ei saa aru, mida mult lõpuks siis tahetakse. Ja kui küsida, siis saadakse veel kurjaks nagu peaksin ma by default teadma kõiki tooteid ja nende taustainfot.
Ma vist teen siia mõnele seinale risti, kui ma kunagi peaksin mõne töö kohta konkreetse ja täieliku info saama.

LISA: See purk, mis mulle just koos ajalehega lauale saabus, näeb väga äge välja küll. Aga inspiratsiooni selle joomine vaevalt et eriti annab. Inspiratsiooni jaoks on rohkem kraade vaja.
Aga, purk on lahe! jee jeeee!


Posted

in

by

Tags: