To blog or not to blog

Palju ei puudunud, et oleksin blogimisele eile käega löönud. Nimelt avastasin paar päeva tagasi, et mu blogi on katki läinud, varasema avalehe asemel vaatas vastu paar rida teksti veateadetega. Arvatavasti peale viimaseid uuendusi tekkisid mingid vastuolud WordPressi ja pluginate vahel. Ja muidugi ei olnud ma enne uuenduste tegemist teinud ühtegi backupi, sest seni on need ju alati kenasti läinud. Loomulikult seda viga ma enam ei tee, sest see läks mulle praegu 20 euri maksma, et see asi uuesti korda saaks.
Ma ei saanud ligi ka admini osale, ainuke võimalus oli cPaneli alt miskit üritada, aga omal käel ma sellega siiski hakkama ei saanud. Mõtlesin küll, et jube nõme on maksta raha lehe taastamise eest, teha uuesti uuendused ja riskida jälle lehe katki minekuga. Et nii ma ju jäängi maksma selle teenuse eest võib-olla. Olingi juba peaaegu otsustanud, et las ta olla, kustutan üldse ära kogu lehe. Aga ma ei suutnud ikkagi loobuda. Kirjutan küll üliharva, aga siiski vajan seda vingumise kohta. Praegu eriti, töö teemadel plaanin juba mitu päeva halada, aga no blogi oli katki ju 😀

blog

Aga selle eilse katsetamise tulemusel sain vähemalt selgeks, kuidas enne uuendusi varukoopiad teha, et vajadusel saan edaspidi ise lehe taastada. Nii et ma loodan, et see oli nüüd tõesti ühekordne väljaminek.

Kui veel harvast kirjutamisest rääkida, siis mul on mustandite all üks poolik postitus, blogimise teemal, mis ootab lõpetamist. Aga see on nii pikk, et pole siiani jõudnud sellega ühele poole saada. Aga varsti, ausõna 🙂

no-blog-copy