armastan päikest ja tuuli..

Nagu needus, iga kord, kui ma rongi peale kavatsen minna või juba minemas olen, hakkab vihma sadama. Ja ikka paduvihma. Ja siis saab alati kaks tundi märgade riietega rongis külmetada. Seekord sai vihm mind kätte juba töölt koju minnes. Suhteliselt koduukse juures sai kätte. Loetud sekunditega olin läbimärg. Siis ma otsustasin, et teen vihmale tünga ja ei lähegi rongi peale. Pealegi, väga poleks viitsinud ka hommikul vara ärgata ja tagasi tulla.
Ja korraks tekkis ka Põlva plaan. Et sealt otse Pilvekale, võibolla, et isegi tsikli tagaistmel. Aga siis meenus mulle, et telk ja magamiskott ja poroloon tahavad ka kaasa tulla. Bussiski polnud vist kohti, tsiklist rääkimata. Et jäi see kah ära. Nii, et ei jäänud muud üle, kui poest nelipakk tuua. Kõik sõbrad on ka kuidagi hõivatud või maalt lahkunud.
Aga Pilvekas võiks ilmaga mingile kokkuleppele jõuda. Et tegelikult ei pea ju sellise nimega üritusel tingimata pilves olema. Ja vihmane. Ma lepiks ka päikese ja mõõduka tuulega.


Posted

in

by

Tags: