Akujumal vihkab mind

Ma mõtlesin täna, et pean vist jõuluvanale kirjutama, et ta mulle ühe komplekti akusid kingiks – telefoni aku, arvuti aku ja auto aku. Kõik on üheaegselt otsi andmas.

Telefoni aku tegelikult juba mõnda aega mul kehv olnud ja telefon ise ka juba natuke vana ja väsinud. Tegelikult, kui nüüd aus olla, siis arvuti ja auto on ka juba üsna vanad ja kõik nad vajaksid välja vahetamist, aga esialgu peaks siiski leppima akude uuendamisega, sest ma olen ju töötu ikka veel.
Arvuti aku ma kevadel alles ostsin uue, aga ma vist rikkusin ta ise ära, sest paar nädalat tagasi puhastasin arvutit suruõhuga ja vist sai liiga palju seda aku lähedusse – see läheb hästi külmaks ja akud külma ei salli. Ja peale seda see probleem tekkiski. Enam aku ei suuda 100% ennast ära laadida ja kaebab arvuti avamisel juba, et tahaks välja vahetamist, kuigi juhe on 24h seinas.

Auto akuga on mul olnud pidevalt probleeme, kui külmaks läheb ja eks selle vanus on ka juba 4 või 5 aastat ja oleks aeg vahetada. Nüüd oligi auto jälle vist 3 või 4 nädalat hoovis seisnud ja polnud isegi karmi pakast vaja, et aku ära sureks. Ei taha mõeldagi, mis veel talvel saama hakkab. Peaksin vist auto välja laenama, et keegi seda aegajalt kasutaks ja hinges hoiaks akut niiviisi.


Posted

in

by

Tags: