siilike, kas sa interneti tõid..

Nii, itimeest minust ikka ei saa. Mitte, et ma seda väga tahtnud oleks, aga üritanud küll. Ingliskeelse windoosa sain küll installitud, monitori settingud sain ka pika pusimise peale paika, aga mida ei ole, on internet. No ei võta minu pisike dellitibu kaablit omaks. Tunneb ära küll, et on mingi juhe kuskil, aga internetti ei tunnista. Ja wifi mul siin kah ei levi.
Korra suutsin ta ka nii kokku jooksutada, et pidin aku välja võtma. Mingit reseti nuppu ma ei leidnud. Aga kuidas muudmoodi ma teda tundma õpin, kui mitte laiali lammutades ja uuesti kokku pannes. Nüüd oleks veel kuidagi see asi regada vaja, et ei peaks 30 päeva pärast jälle installima hakkama.
Aga nii kõrini on küll.. ise olen rumal, et selle asja omapäi ette võtsin. Terve õhtu jagu tegevust.


Posted

in

by

Tags: