selle aasta kook – tehtud!

Niisiis, ma küpsetasin eile kooki. Ise ka ei suuda uskuda. Muidu olen ma ikka kinni pidanud reeglist “vähemalt kord aastas teha üks kook” (sünnipäeva puhul siis), aga eelmisel aastal ma jäin ajahätta ja lasin ühel tuttaval koogi küpsetada. Kartsin, et seekord ma ei saa ka hakkama, kui korra oled juba reeglit rikkunud, on järgmised rikkumised lihtsad tulema. Aga no ma sisendasin endale, et ma olen ikka piisavalt võimekas, et üks kord aastas koogi tegemisega hakkama saada.
Nii, et ma otsisin teisipäeval internetist retsepti ja käisin samal õhtul ka poes ära, et ei peaks viimasel õhtul mööda poode jooksma. Muidugi, ma leidsin eile üles selle õige retsepti, mida ma varem olen kasutanud ja siis selgus, et mul ei ole kõiki vajalikke aineid. Aga mul oli ligilähedasi aineid, seega ma improviseerisin. Eks siis täna õhtul selgu, kas õnnestus või mitte:)


Posted

in

by

Tags: