One Way or Another

Suures tööhoos olen järjekordselt suutnud oma pisikese 28 gigase kõvaketta täis joonistada. Kusjuures suuremat osa tööasju ja muusikat hoian hoopis võrgukettal. Järelikult olen mingit muud sodi kokku korjanud. Muuhulgas kaks hooaega oma lemmikseriaalist Charmed. See on ilmselt ka põhjus, miks ruumipuudus tekkis. Eks siis tuleb natuke neid faile mujale liigutada. Ja ma ei saa aru, miks seitsmenda hooaja uusi osasid veel pole kuskilt saada!!!

hmpf.. avastasin, et võrguketas polegi kummist. Aga noh, mu seriaal mahub veel ära sinna:P ja mõned asjad veel.
****
Ülemused on tagsi. Ühele soovitasin täna, et ostku prillid. Tegelt tuli meelde, et tal juba on prillid. Vist on tugevamaid vaja. Tal on pidevalt probleem, et üks või teine asi pole loetav. Mina oma aegunud kontaktläätsedega näen neid tekste küll kenasti lugeda. Aga noh, tal on ka pidevalt see teema, et kõik asjad peaksid olema võimalikult kirjud ja ägedad ja võimaluse korral ka vilkuma ja hüplema. Nii, et suht suure osa tööajast võtab siin mõne inimesega vaidlemine ja selgitamine, miks ikka minu versioon on parem. Kuigi maitse üle ei peaks ju vaidlema. Aga maitsetuse üle?
****
Ahjaa, uuel msn-i versioonil on sisse ehitatud blogimissüsteem. Ja fotoalbumi võimalus ja veel üht-koma-teist. Aga praegu mulle meeldib veel siin.

Ja noh, ma olen nüüd siis jätkuvalt töine. Tööl ja kodus ja puhkehetkel.


Posted

in

by

Tags: