mardikas kord marjul käis.. *

Täna algas tööpäev jälle shampusega. Oli vaja tervitada uusi inimesi.
Seda küsitlemist vaadates-kuulates mõtlesin, et mul läks ikka hästi, et kohtusin oma uute kolleegidega Kihnus suvepäevadel ja seal sai ka kohustuslikud tutvuseviinad joodud. Aga küsitlemisest pääsesin. Mulle kohe üldse ei meeldi küsimused stiilis “kes sa oled”, “räägi endast” jne. Kõik tuleb omal ajal välja, mis vaja.
***
Ja jälle ei õnnestunud magamamineku aega normaalsemaks sättida. Unustasin end tööd tegema. Ja ometigi on mul vist juba kolmest ööst umbes kolm tundi und puudu jäänud. Tuleb jälle laupäeva oodata, et siis lõunani magada. Ja sellest projektist on mul kõrini. Arvestades töömahtu, saan ma selle eest ikka sandikopikaid. Teinekord peab ikka uurima, kui palju tööd kokku on, enne kui nõusolek anda.
***
Oma kassi nägin unes. Ta oli jälle Tallinnas. Juba teist korda umbes kahe nädala jooksul. Eks ma olen natuke mures. Maal käib neil võimuvõitlus. Neil on seal neli tuba ja nad käivad ka õues, aga ikka on neil kitsas.
_______________________
*kuulasin täna üle pika aja entel-tenteli laule. selle mardika laulu algus on üks vaieldamatuid lemmikuid. see õhin, millega laulu alustatakse.. no alati ajab naerma:)