kui tervet ei jaksa, tee pool..

Et kui tööajal keelatakse ühte ülesannet liiga põhjalikult teha ja suunatakse vahepeal teisi ülesandeid täitma, siis see tähendab, et tuleb kodus jätkata?? Ma olen vist ikka oma mõistuse lõplikult ära kaotanud. Kui ta üldse olemas oli.. Aga ma lihtsalt ei suuda teha midagi poolikult, kui ma juba olen endale pähe võtnud mingid asjad, mis sellega ära teha annab. Ja kas sellest poolikust tegemisest ei või välja kasvada halb harjumus tehagi asju poolikult ja pealiskaudselt? Seda kah vaevalt minult oodatakse. Ühesõnaga, raske on olla inimestele meele järele, kui oodatakse head tulemust aga poolikut tegutsemist. Võibolla ma tõesti lihtsalt ei ole piisavalt andekas ja osav.
Ega ma tegelikult lootnudki, et see kerge saab olema. Aga vahel on see nii kuradi keeruline, et optimism jätab mind tihtipeale maha.
Täna polnud tegelikult väga vigagi. Täna oli rahulik päev. Isegi e-mailid ei liikunud majas ringi:) Oleks ma surm-väsinud-masendunud olnud, ma ei oleks ju tööd tegema kodus hakanud..

Eilse hea idee asemele oleks uut head ideed vaja. Kui kellelgi on üle, antagu teada:)


Posted

in

by

Tags: