jätke võtmed väljapoole..

Päris naljakas oli peale äratuskella helinat edasi magades unes näha seda, kuidas ma tööle hiljaks hakkasin jääma. Unenäos jätsin mitu korda võtmed tuppa ja ei saanud enam tuppa tagasi. Ma ei saa küll aru, kuidas sel juhul uks lukku sai:) Lisaks oli millegipärast vaja veel mingi naabri juures käia korra (naaber oli küll Türilt pärit, aga tema elukoht oli mulle täiesti võõras). Ja siis oli kellegagi koos vaja osta CD hoidjaid. Ostuks osutus pisike diivan, mille sisse käis suures koguses CD-sid. Mulle jäi üsna ebaselgeks, kuidas see diivan saab pehme olla. Igatahes tegemist oli hästi palju enne tööle minekut.

Päriselt jõudsin ma täna üle hulga aja õigeks ajaks. Peab hakkama vist jala tööle kõndimise peale mõtlema. Ilmad kah juba soojenevad. Tundub, et muust spordist ei tule lihtsalt midagi välja. Sulgpalli aegu pole lihtsalt kuskil saada. TTÜ-sse ma pole veel helistanud, aga mujal on püsikliendid kõik õhtused ajad hõivanud. Täielik ikaldus nende väljakutega. Reket kogub muudkui kapis tolmu. Eks kuniks veel jäähallides jääd jagub, saab vast uisutada. Ja siis saab juba rulluisud kapist välja tuua.


Posted

in

by

Tags: