hiir hüppas ja kass kargas, nahkpüksid jalga..

Ja mul ei olegi homme õhtul miskit selga panna. Üritati küll asi lihtsaks teha meie jaoks, tehti t-särgi kavandid.. ja nüüd, kui t-särgid on valmis, selgus, et see jääb siiski ära. Natuke läbimõtlematu kavand sai. Peab midagi muud välja mõtlema. Aga mida? Kas tavariietega ka sisse lastakse? Isegi saapad ei lähe vist loosi. Ma mäletan, nad ei tahtnud juba varem mulle hästi jalga mahtuda ja mis ma ikka end piinama lähen. Üritus kestab ju mitmeid tunde. Kas ma pean tõesti lõuna ajal riide poodi minema? Mul pole ju lõuna ajal ühtegi stilisti käepärast. Bää bää.. ja muidugi tuleb see asi jätta viimasele minutile, ehk siis teisisõnu – hommik on õhtust targem. Kuigi antud juhul ma ei usu, et hommikul mul kapis rohkem variante oleks, kui õhtul.
***
Täna nägin pizzasöögikohas tuttavat nägu. s.t. ma arvan, et oli tuttav, keda pole aastaid näinud. Saatsin talle siis sms-i küsimusega, kas ta istus seal pizzakas. Vastust ei tulnud. Kahtlustan, et ta on vahepeal ehk töökohta ja sellega seoses telefoni numbrit vahetanud. Aastaid on ka omajagu möödas.
Teist tuttavat, endist kolleegi, nägin teisest aknast (mõlemal korral jalutasin mina aknast mööda), tema nägi mind ka ja lehvitas. Seekord oli vähemalt kindlalt tuttav inimene:)


Posted

in

by

Tags: