Here is the House

Kui ma nüüd kolima peaks hakkama, siis saab see mul olema juba seitsmes elukoht siin (Tallinnas) elatud kaheksa aasta jooksul. Võiks arvata, et mul ei ole püsivust. Ja nii ongi tegelt. Töökohti pole mul ka palju vähem olnud:)

Ja ma ei saa vist prioriteediks seada hetkel seda, et mulle kohutavalt meeldib üksi elada ja kõigist ühikatubadest ja korterinaabritest on juba ammu kõrini. Pean end kokku võtma ja mõtlema majanduslikult. Ja noh, naabrite olemasolu on ju ka positiivne ja seal saab neid üsna mitu olema.

Ja siis on veel variant, et ma ei jäägi sinna kauaks ja kuna ma nii tihti kolin, siis ma seda tegevust kohe üldse ei salli..

Et siis, pluss-miinus tulpa joonistama (töökohale lähemale kolimine ei pruugigi nii väga pluss olla..). Aga ma arvan, et plussid võidavad:P

Tänane õhtu ei läinud just planeeritult (1 säästuõlu ja 1 Kapten Morgan, tee sisse peidetult, olid täiesti plaanivälised), aga sain siiski suuremalt jaolt planeeritud tegevused ka edukalt läbi viidud. Küll on hea, et ikka soe vesi välja mõeldi. Sooja vee sees on kohutavalt mõnus raamatut lugeda. Nüüd on muidugi jälle see probleem, et üks raamat hakkab jälle lõpule lähenema. Ja mul on selline kahtlane tunne, et tänane magamamineku kellaaeg saab olema umbes kaks, sest keskeltläbi nii kaua peaks kuluma ülejäänu lugemiseks. Kui hästi läheb.

Ja muidugi mina, rumal inimene, raiskan siin aega nende mõttetuste kirjutamiseks..


Posted

in

by

Tags: