Heavy Cloud No Rain

“Püha_õhtu_söömaaeg” lõppes just enam-vähem nii ruttu, kui arvasin. Ja külm oli jne. Mis siin ikka viriseda, viriseda võib argipäevadel. Täna olen püüdnud end kontrollida, et oleks võimalikult hea tuju ja vähe igisemist asjade kallal, mis tegelikult küll väärivad väikest viginat. Ja üsna kenasti sain hakkama. Teiste mossitamist on jube hästi näha, kui ise püüad “hea” olla. Igatahes, tore oli ja otsa sai.

Kui nüüd miskit hullemat ei juhtu, kui juba täna juhtunud on (ei kommenteeri), siis jõuan veel viimasele rongile. Pöidlad pihku! Aitäh! Lähen vaatan, kas mu kassid on ikka normaalsuuruses.

Huvitav, kuidas ma oma kingikotiga rongi peale mahun. Hea, et mul vähemalt punane müts on. Siis ei teki küsimust, kuhu ma selle tavaariga lähen. Ikka heade laste juurde ju. Ehk siis koju;)


Posted

in

by

Tags: