head ended

Ma olen täna näinud nelja musta kassi ja kell on alles vähe. Okei, ühel neist oli vist ka veidi valget ja ühest paistsid vaid rohelised silmad mustal taustal (Cats´i plakat). Kui mulle mustad kassid üliväga ei meeldiks, siis ma kindlasti peaks seda mingiks halvaks endeks. Aga isegi reede 13 (mis muide saabub mai kuus) on minu suur lemmik. Ja must kass on mul endalgi olemas. Nii, et minu nägemuse kohaselt, kui sellel üldse mingi tähendus on, siis tähendab see vaid head.
Aga eile nägin ma kodu lähedal aia äärde tekitatud toiduplatsi. Ja platsil viibisid kaks kassi ja kajakas. Kajakas oli kassidest suurem ja kassid hoidsid söögilauast viisakalt eemale, kuni kajakas sõi. Või ehk olid kassid juba söönud ja lubasid kajakal hiljem lauda astuda. Igatahes, mul oli kahju, et fotokat käepärast polnud, vaatepilt oli lahe.


Posted

in

by

Tags: