Do not disturb..

Mind üritatakse nüüd tööga ära tappa vist.

Vähemalt mõjuvad igasugused tähtajad mulle inspireerivalt. Nii, kui mingi asjaga kiire on, siis hakkavad ka teised asjad sujuma. Seni, kuni nende asjadega maa_ja_ilm aega on, ei suuda ma end mõnipäev kohe üldse sundida nendega tegelema.

Nagu täna, sain teadlikuks faktist, et kibekiiresti on vaja sada asja valmis saada, ja valmiski poole tunni jooksul mul see kaks päeva tagasi alustatud bänner. Ilmselt oleksin võinud selle juba kaks päeva tagasi ka valmis saada. Aga milleks eks:P Sest tegelikult on seda alles homme vaja.

Pagan, kes mu Jamiroquai plaadi ära on käkkinud. Laulud on täiesti hakitud:( Miu.

Unenäod on lahedalt jaburad ikka. Täitsa kahju, et ma suuremat osa neist ei mäleta. Mis pagana loogika järgi ma ei tea, millises rongipeatuses maha minna, kui seda konkreetset peatust peaks sõna otses mõttes une pealt teadma. Aga ju see olukord ajas segadusse. Et ei tohi liiga vara hakata teiste kodu enda omaks pidama. Ka unes mitte:) Samas, pidzaamapeo idee iseenesest oleks lahe ju:P


Posted

in

by

Tags: