Can We Find a Reason

Mul on kodus üks konjak. Sünnipäevaks ostsin endale. Oktoobris.

Iga kord kui ma sellest juttu teen (ei seda ei juhtu siiski iga päev), leidub keegi, kellel on just sünnipäev või soolaleib vmt. asi tulemas ja siis kohe kiirelt soovitatakse, et aga kingi mulle. Nojah, et omal külalisi ei käi, et mis sa tast hoiad seal kapis… Aga siiski, ma veel endiselt loodan, et mõni sinna vahel satub, ja siis on ju hea, kui on miskit kapist võtta. Ja ega konjak kappi koorma.

Ahjaa, siit ka vihje: tulge külla, mul on konjak;)

****

LISA: konjakiga seoses tuleb mulle meelde, et ma ei ole täna veel kohvi joonud. Ja vaja oleks umbes neli tassitäit (töö)päeva jooksul tarbida. Ei tea, kas jõuan tunni ja 20 minuti jooksul?


Posted

in

by

Tags:

Comments

“Can We Find a Reason” on saanud 2 vastust

  1. Molekul Avatar

    nojah, sünnipäevaks vist mõlemad ostsime, need ka ju peaaegu samal ajal:)

  2. sisalik Avatar

    Minu oma on ka alles. Ok, natu on rüübatud otsast. Aga põmst pudel peaaegu, et täis:P Ostetud samal ajal.