All You Want

Kui varem sai tibinatega alati neljapäeviti väljas õlletamas käia, siis nüüd on meil Sisalikuga uueks traditsiooniks kujunenud esmaspäeviti minu juures csi-d ja ärapanijat vaadata. Kuigi millegipärast jääb mul alati pool csi-st nägemata.
Ja harrastame muudkui tervislikku toitumist. Aga selle eest suurtes kogustes:P
Ja nüüd, kui tuba sai veidi teise välimuse, on seal veel mõnusam istuda, kui enne.
****
Mul on tunne, et ma ei peaks nii palju küsima. Vastused ei pruugi üldse meeldida. Samas on oluline mõningaid asju teada ja osata nendega arvestada. Nii on kõigil lihtsam. Kui suudaks need ebameeldivad vastused ka endale mõistetavaks teha, oleks veel parem.
****
Tööl on mind jälle üks suur projekt ootamas. Jälle saan uusi asju katsetada ja enda väärtust tõsta. Mis omakorda suurendab minu võimalusi lasta endal palka tõsta. See vist on hetkel kasulikum tegevus, kui uue töö otsimine ja uues kohas enda tõestamine. Pealegi, tahaks varsti hoopis puhata.
****
Nädalavahetusel sai autos Marilyn Mansonit kuulatud. Nüüd olen ma sellest vist veidi sõltuvusse sattunud. Lauanaaber heidab aegajalt mu poole kahtlustavaid pilke. Aga ma ise ei kuule ju, kui palju klappidest läbi kostab. Kindlasti mitte pooltki nii palju, kui teisest toa otsast kostuv disko, mis kõlaritest tuleb. Mind ajab nende muusika valik aegajalt lausa nutma. Mitte sõna otseses mõttes, kuigi võiks küll.


Posted

in

by

Tags:

Comments

“All You Want” on saanud ühe vastuse

  1. Autori sisalik avatar

    Mul kodus ei ole porgandiisu. Ostsin nii moe pärast kottu. Maitia, kas see porgandiisu on seotud Sinu kodu asukohaga või Sinuga. Hmm … peab külasid vist tegema ja siis vaatama. Porgandite pealt. Õunakooki tegema … Õunad saab töö juurest:P