vein ja käärid

Kolleegid üritavad töiste vahenditega veini avada. Käärid ja kruvikeeraja. Ja uskumatul kombel said nad selle just avatud. Et siis, seltsimehed, joomist alga! (ongi vaid kaks tundi tööpäeva lõpuni jäänud, vesipiipki tegemata alles:P)

Saabus ka pildimaterjal reedesest üritusest. Ma olen ainukesena sinises kostüümis ja kergesti äratuntav selle tõttu. Minu sõidetud kartide numbrid olid 13, 3 (piltidel näha) ja 1. 13 igatahes jäeti viimase sõidu ajal teepervele vedelema, vist andis otsad. Loodetavasti ei ütelnud ta üles selle tõttu, et ma ühele mutile suurel kiirusel otsa kihutasin. Mina vähemasti sõitsin oma sõidu ilusti lõpuni ja see nr.13 viis mind ka poolfinaali.
See on mulle küll siiani mõistatuseks, kuidas üks karguga tüüp kardiga sõita sai (paremal jalal hüppas) ja bowlingus esimese mängu ta võitis. Tekkis endalgi mõte, et äkki peaks ühel jalal hüpates proovima.Posted

in

by

Tags: