vali mind, ma valin sind..

Ma ei saa aru, mida see palavik endast õige mõtleb. Ja nohu ja kurguvalu kah. Tulgu ja olgu ja kadugu, nagu ette nähtud – 7 päeva. Mitte et on ja ei ole, on ja ei ole.. Aga tegelikult, võibolla ma arvan lihtsalt, et mõnipäev teda pole, sest iga päev ei tule meelde kraadida.
Juba öeldi täna, et nägin hommikul väga halb välja. Usun täitsa, nägin isegi peeglist ja tundsin end just niisama halvasti, kui see peegelpilt mulle väitis.
Tahaks, et see jama juba lõppeks. Ehk siis jään suve ootama..?

Täna käis külaline, kes andis ühe hea idee. Vaatab, kas saab asja. Kas ma suudan end kaks korda nädalas kokku võtta ja end harimas käia. Eelistaksin ilmselt sportlikumat tegevust, ehk siis endiselt vajan kedagi, kes tuleks sulkat mängima. Aga see tänane idee tundub kah huvitav. Kõike nagunii ei jaksa. Peab midagi valima. Nagu praegu kombeks. Aga muidu lasen teistel valida. Kohukeste ja muude jaburuste vahel.


Posted

in

by

Tags: