teper ja tseburashka..*

Aasta juba kaks päeva uus olnud, aga ei ole veel päeva mööda läinud, kui poleks shampust avatud. Üleeile õues, rakettide saatel. Eile oma kommuunis, viru keskuse rakettide saatel (me nägime oma aknast küll vaid peegelemaju, millelt need vastu särasid), täna hommikul tööl, ilma igasuguste rakettideta. Ja millal viimati tööl sai kaine oldud? Võimalik, et isegi neljapäeval. Nii see kunst siin majas siis sünnibki:P

Ja mida ma selle italiaanoga nüüd peale hakkan, kes mind uuesti näha tahab? Silmad olid ilusad küll, aga ma üldse ei viitsi. Mulle täitsa piisab sellest, et üks õhtu oli tore. Ja minu inglish on kaine peaga väga nigel ja ma ei viitsi jooma kukkuda sellepärast lihtsalt, et suudaks inimesega suhelda normaalselt.
_______________
*kõlab vist juba tunde kontoris multikate plaat. Pidi olema sissejuhatus uutele inimestele. et varakult harjuvad vene muusikaga.


Posted

in

by

Tags: