no milk today..

Lisaks sellele, et ma olen täiesti magamata (korterinaaber itsitas oma külalisega eile pool ööd), on mul ka eilse õhtust saati paha olla. Kahtlustan ühte eilset salatit, sest neid asju, mida ma eile tarbisin, on väga vähe ja kodus jõin ma ainult teed. Igatahes on mul hea meel, et ma salatist ainult pool ära sõin, võib olla oleksin ma muidu praegu kuskil kodus kõveras maas. Igatahes hetkel on olukord piisavalt kontrolli all, et pole tekkinud vajadust oksendama joosta, kuigi mõned korrad on see tunne tekkinud, et võibolla tuleb minna. Aga nüüd tuleb hoopis koolituma minna. Näis, kas mu enesetunne peale jogurti söömist läheb paremaks või hullemaks. Variante on kaks selle tõttu, et ma tegelikult ju piimatoite väga ei talu, aga hetkel tundus see parim lahendus.


Posted

in

by

Tags: