musta kassi jenka..

Täna nägin oma musta kassi koopiat üsna selle koha lähedal, kust mu kass 4 aastat tagasi, 1. septembril leiti (tema leiupäev on ühtlasi minu jaoks ka ta sünnipäev). Ja ta oli ikka täiesti sama nägu, ainult veidi suuremat kasvu. Kõik kassid ei ole sugugi ühte nägu. Minu meelest mu kassil on kohe selline eriline näoilme, et ma tunneks ta tuhandete sarnaste seast vist ära. Tema minu ka ilmselt. Ju siis oli mu kassi sugulane, et nii sarnane.

Käisin täna kliendi juures. Tavaliselt on minu ülesanded teist laadi, aga kuna mul vaba aega oli ja teistel mitte, saadeti mind. Seal siis mainiti, et õhtul esineb T.Padar Tartus, tasuta. Selle jutu peale meenus mulle, et ma nägin Tannut täna unes, ja üldsegi mitte laulmas… No midagi väga absurdset minu jaoks, sest ma absoluutselt ei fänna teda (küll aga võin vabalt aegajalt kuulata) ja unes ka tavaliselt ei vaata. Aga noh, mu unenäod on alati väga imelikud olnud, reaalsusest pole seal iial haisugi olnud.. Kui ma nüüd õhtul muidugi Tartusse sellele kontserdile satuks, siis ma paneks selle jälle oma ettenägemise võime arvele. See poleks ju ka esimene kord:) Paraku, oma auto ja jalad mind sinna ei vii nii, et ma kahtlen selle “nägemuse” tõeksminemises:) Võibolla oleks nüüd aeg otsida üles see tüüp, kes sms-is hiljuti, et “teeks järgmisel nädalal midagi põnevat?” Kuna kohvikud ja loomaaiad minu jaoks piisavalt põnevad ei tundunud ja tsiklisõit tundus liiga põnev (loe: ohtlik, juhi sõiduoskus kindlaks tegemata veel), siis nüüd on juba mitu nädalat möödas ilma liigse põnevuseta. Üks suur kolimine-mööbeldamine kõik õhtud käsil olnud ja lõppu veel ei paista. Aga tegelt mulle täitsa meeldib: saan kasulik olla, ei pea ise kolima, ei pea kodus vedelema, hea seltskond pea igaks õhtuks..

Oh ja siis veel see kolmas asi:)
Ma ei räägi sellest lähemalt. Aga mul on hea meel. Ma tean küll, et rahulolematus olemasolevaga on edasiviiv jõud, aga nüüd on see aeg, kus ma olen rahul. Sest enne ma ju ei olnud ja tulemus on nüüd käes. Edasiviiv jõud viiski edasi. Juhhuuuu!
Nüüd sellega seoses on vaja koostada üks väike todo-list, et kõik toimima saaks kenasti.

Update: huvitav, kas see on ka mingi enne, et kohe peale selle sissekande salvestamist hakkas plaadilt tulema Anu Antoni “musta kassi jenka”. Samas, minu enda plaat on plaadimasinas ja ma olen üsna hästi kursis selle plaadi lugudega:P


Posted

in

by

Tags: