Master Of Puppets

Tundub, et eilne South Park’i vaatamine on jätnud oma jälje mu pooleliolevasse töösse. Igasugused animeeritud tegelased liiguvad samamoodi ebaloomulikult hüpeldes. Ei mingeid sujuvaid üleminekuid vaid järsud ühest olekust teist hüpped. Nagu päris nukufilm kohe. Ja mina olen operaator Kõps..
Tegelikult on sellest kõpitsemisest jälle isu täis. Tahaks vahepeal puhata ja mängida. Ja see arusaamine, et täna enam ei viitsi, saabub ka alati just siis, kui asi sujuma hakkab. Ehk siis ettekujutus valmivast tööst on lõpuks olemas. Aga tegemise isu on selle suure mõtlemise ja katsetamise peale kadunud. Jälle kuluks üks assistent ära, kes mu ideid teostaks:)
Kusjuures, avastasin ka põhjuse, miks see filmijupp korralikult ei jooksnud – ei tasu ikka 300 resoga pilte toppida igale poole. Saab ka vähemaga hakkama.
****
Plaat, mida ma arvasin rikutud olevat, võib täiesti töökorras olla. Sest kaks järgmist plaati, mida kuulata üritasin, tegid samamoodi kahtlast krõbinat. Arvatavasti on hoopis cd lugejaga miskit juhtunud.
Ja miks alles teisipäev peab olema. Muidu ma küll põen aja liigkiire liikumise pärast, aga praegu venib see kui tigu. Aga eks kõik sõltub ju asjaoludest. Sest töö seisukohast on endiselt aega liiga vähe. Mitte, et töö mulle hetkel vähimatki huvi pakuks..


Posted

in

by

Tags: