Joo see tee sidruniga..

Nii kui ma hommikul tööle jõudsin, jõudis nohu ka mulle järele. Seda ma kartsin, et ega valutava kurguga ma ainult ei pääse. Ja ma ei saa nende eest ka koju põgeneda, sest kole palju töid on vaja valmis saada. Pole just raske arvata, kui hästi valutavad silmad ja uimane olek tööle mõjuvad.

Ja need külmad ilmad võiks juba soojemaks minna. Mulle ei meeldi bussiga sõita ja samas ei meeldi mulle ka näost sinisena tööle jõuda, nii et ma ikkagi eelistan külma ilmaga bussi jalakäimisele. Aga bussisõit on ju sulaselge raharööv. Kusjuures, trollid meeldivad mulle veel vähem. Millegipärast tundub mulle, et vargad ja muud pätid sõidavad just trolliga. Ja trollid on alati ülerahvastatud ja jube raske oma asju jälgida ja samal ajal trolli äkiliste pidurduste peale veel püsti jääda. Igatahes, kui juba kord ära oled harjunud kesklinnas elama ja ühistransporti vältima, siis naljalt ikka kuskile kaugele jälle ei koli. Eriti kui enne seda oled mitu head aastat mustaka-kesklinna või astangu-kesklinna vahet loksunud. Aga tegelikult on igal pool omad plussid ja miinused.

****

Pagana tervis (ehk selle puudumine)! Kui nii edasi läheb, siis pean ju nädalavahetusel kodune olema. Vinnasokke ja mett sööma. Ei kõla just ahvatlevana.


Posted

in

by

Tags: