Catch Me If You Can

Mul on väga hea meel, et telefoni äratusele on sisse ehitatud vidin, mis äratab mind iga kümne minuti tagant, kui ma just valele nupule ei vajuta kogemata. Ilma selle mitmekordse äratuseta magaksin ilmselt rahulikult iga päev tunnike kauem. Ja millest see unisus sõltub küll? Kas tõesti õhtul söömine teeb hommikul uniseks? Vähemalt väitis nii üks kolleeg. Ja kui ma nüüd meelde tuletan, siis tõesti ma eile sõin suht hilja ja täna on jube uni. Samas eile ärkasin juba nelja ajal hommikul ja edasi jäingi ärkama iga tunni aja tagant. Ja väga kerge oli ka ärgata. Ja eelmisel õhtul ei söönud. Ilmselt tõesti on sel seos. Aga kas sel on ka seos unenägudega, seda ma eriti ei usu. Ja nüüd mind huvitab see, miks ma nägin täna vastu hommikut unes, et mind pandi vangi. Päris kongi noh. Ja mitte mingisse ilusasse ja eurosse, vaid täielikku peldikusse. Selle vahega, et seal oli kokku kaks ruumi, millest üks sisaldas ka peldiku osa, aga mitte kummaski polnud näiteks voodit. Ja mäletan, kuidas ma muretsesin, et kuidas ma heidan sinna läbuse põranda peale oma puhaste riietega magama. Ja ma ei tea ka seda, miks ma seal olin. Ja ärkasin enne üles, kui jõudsin põrandaga tutvust teha.


Posted

in

by

Tags: